Maartse buien en aprilse grillen

March 24, 2017

De ene dag mooi lenteweer en de andere dag plensbuien om kletsnat van te worden. Hoe het weer ook is, af en toe zal uw viervoeter wel eens lekker nat worden, al is het van een leuke eerste zwempartij op die mooie lentedag, helemaal doorweekt van de wandeling of na een verfrissend bad.  Met de Chillcoat van Superfur dogs is uw hond nog veel sneller droog op een comfortabele manier en bovendien geen natte auto of meubels meer van het uitschudden. De Chillcoats zijn te koop in de salon in alle maten vanaf € 36,90

 

Natuurlijk zijn de chillcoats de voorbije maanden al uitvoerig uitgetest bij het toiletteren van de honden bij Big & Small. Door het speciale ontwerp van de badjassen, kunnen de honden ondertussen in alle comfort al wat opdrogen, terwijl de benen alvast worden uitgeföhnd. 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

September 12, 2019

June 4, 2019

December 21, 2018

December 10, 2018

November 26, 2018

July 16, 2018

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
OPENINGSUREN

Na afspraak

 

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
ADRES

Aarschotsesteenweg 219

2230 Ramsel (Herselt)

Parking en ingang t.h.v. Oude Steenovenweg

BE 0567.872.543


bigandsmalldoggrooming@gmail.com
T / 0478 47 95 65

 

KAART