top of page

About

Hallo, mijn naam is Ellen Van Hoof. Mijn passie ligt al van kleinsaf bij dieren en meer bepaald bij de hond. Heel veel gelukkige momenten uit mijn leven zijn te danken aan honden. 

 

Na het behalen van mijn diploma's Master in de Beeldende Kunsten en leerkracht ben ik, na wat jobhoppen en vooral veel job zoeken, met de steun van mijn man en onze familie, aan de opleiding hondentrimmen begonnen. 2 jaar later en vol trots mocht ik mijn Syntra diploma hondentrimmen in ontvangst nemen. Dit was nog maar het begin van een passie vol obsessief zoeken naar de beste materialen en technieken, het volgen van workshops...

 

De naam Big & Small is geïnspireerd op het verhaaltje dat mijn man en ik vaak hebben mogen horen wanneer we met onze honden op stap gingen. Hij had Lena, een Ierse wolfshond en ik Whisky, een chihuahua.  Een enorm verschil, een hele grote en een hele kleine hond. Ik wou dit concept blijven verder zetten in mijn salon, dat zowel klein als groot welkom zijn en dat beiden aanpassingen op maat verdienen. 

 

Ik verdiep me vooral in plukvachten, zowel groot als klein en met stip op nummer 1 onze lieve reus, de Ierse wolfshond. Tussen al die plukkers kan ik ook enorm genieten om eens te knippen en ook de liefde voor poedels groeit met de dag sinds de komst van onze geadopteerde middenslagpoedel Louis.

Met Big & Small dog grooming wil ik zowel het uiterlijk als het welbevinden van uw hond tot in de perfectie krijgen.

 

 

 

bottom of page