top of page

Wat u moet weten

Enkele nuttige tips en weetjes in verband met uw bezoek aan de kapsalon.

Laat uw hond nog even uit

Voor het bezoek aan de salon is het aangewezen om uw hond goed uit te laten zodat hij zijn behoefte op een rustige manier kan doen. Er is niets lastiger voor zowel hond als trimmer om met hoge nood te moeten werken. Uitlaten is genoeg, zwemmen of een modderbad voor de trimbeurt is af te raden.

Thuis borstelen en ontvlooien

Hou het borstelen van uw hond thuis goed bij zodat u klitten voorkomt. Ook regelmatig controle en behandeling tegen vlooien zijn aan te raden. Dit voorkomt extra aangerekende kosten, want voor ontklitten spaart u dan € 35/uur uit of de extra kost van een vlooienbehandeling (variabel naar de intensiteit)

Geen volle maag

Vermijd het om uw hond voor zijn bezoek aan het kapsalon te voederen of veel te laten drinken. Enkele uren op voorhand een lichte maaltijd of snack mag. Een volle maag vergroot echter de kans op overgeven of maagkanteling.

Nuttige informatie

Graag weet ik enkele belangrijke zaken over uw hond. Zoals zijn medische achtergrond, leeftijd, gedrag, laatste keer bezoek trimsalon en de gewenste behandeling, lengte of kapsel. Zo kan ik genoeg tijd voor uw hond inplannen en vrijmaken, om op een rustige manier te werken.

bottom of page