top of page

Een fantastisch 2023 gewenst

Namens Big & Small dog grooming onze allerbeste wensen voor het nieuwe jaar gewenst!!! We zijn er een beetje laat mee zegt u? Wel, dat is mogelijk, want net na de feestdagen was er een deugddoende vakantie. Met daarachter een minder deugddoend virus dat de deuren van de salon enkele dagen langer gesloten heeft gehouden. Dus ergens half/eind januari zijn we terug in volle vaart aan een nieuw jaar dog grooming kunnen beginnen.


Momenteel gaan we ook het nieuwe jaar in met nog steeds een klantenstop. Wanneer deze zal eindigen? Dat kan ik u helaas niet zeggen, maar van zodra er wel terug nieuwe klantjes kunnen aangenomen worden, dan zal dit zeker aan de grote (digitale) klok gehangen worden.


En net zoals in bijna alle andere zaken en op iedereen zijn loon, is er bij Big & Small dog grooming ook een tariefverhoging volgens de index toegepast. Doordat er vorig jaar door het jaar geen prijsstijging is geweest, kan er best een groot verschil zitten tgo uw vorige prijs, gelukkig heeft u vorig jaar langer voordeel gehad, maar maakt een groter verschil in prijs dit jaar.


Koester elk moment met jullie pelsen vriend(en) in dit nieuwe jaar en ik wens jullie allen veel leuke wandelingen, ontspannende borstelbeurtjes en een goede gezondheid.31 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page