Corona nieuws

Het hondenkapsalon is nog gesloten tem 18 mei.


Gelieve ook geduld te hebben voor jullie afspraken. Ik heb hier afspraken staan die al van 13 maart niet zijn kunnen doorgaan, dus elke hondenbaas zit momenteel met een hond die al even niet meer is gegroomd. Ik heb hier ook de hele lijst klaarliggen, zodat IK iedereen kan contacteren vanaf er zekerheid is. Dit gaat wel enige tijd duren, want 2 maanden afspraken inplannen met persoonlijk contacteren is niet op een dagje gedaan en voor ik hiermee begin wil ik ook heel zeker zijn wanneer de salon terug mag starten, dit om niet weer 3 keer uw afspraak moeten af te zeggen!


Bedankt voor uw begrip.
75 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Back in action!

Het is een snelle opstart geweest. Daarom: Alle afspraken die gepland staan kunnen doorgaan. Ik probeer ook zo snel mogelijk iedereen te contacteren die in november een afspraakje heeft gemist! 🔥War